Keresőmarketing

A honlapkészítés elengedhetetlen kiegészítője a keresőoptimalizálás, SEO, keresőmarketing. Mit sem ér a weboldal, ha nem találnak rá, azok, akiket el szeretnénk érni vele, a vevők, partnerek, jövőbeli megrendelők, beszállítók.

 

A SEM (Search Engine Marketing) segítségével honlapjára nem csak rátalálnak, de a minőség jegyében végzett optimalizálással készült honlap jó belépő lehet egy új üzleti kapcsolatban. Sokszor a honlap az, amivel először találkozik egy interneten böngésző látogató, annak tulajdonosáról ez lesz az első benyomás.

 

És hát az első benyomás - lássuk be - sokat számít az életben...

 

Ha szeretne az első között megjelenni a Google találati listáján új, vagy meglévő honlapjával, és felpörgetné online jelenlétét, látogatottságát, keressen bennünket, hogy ez mihamarabb, költséghatékonyan megvalósulhasson!

 

Írjon nekünk!

Név:
Telefon:
E-mail:
Tárgy:
Üzenet:

Miért legyen jelen az interneten?

A honlapkészítés fontos dolog, mindenkinek kell egy jó honlap, legyen állatorvos, építészmérnök, kertész, vagy taxis.

A minőség sokszor a weben kezdődik, tükrözi a honlap tulajdonosának stílusát, egyéniségét, a képviselt terméket, szolgáltatást..

Segíthetünk még valamiben?

Webfejlesztő és tanácsadó cégként igyekszünk Partnereinket teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Levels Média Kft.

2100 Gödöllő, Remsey körút 22.

info@legyenweben.hu

+36 20 468 7886

Mobil alkalmazás fejlesztés

A Levels MDC a Levels Média mobil fejlesztés üzletága (Levels Mobil Developer Center). Célunk, hogy a mobil alkalmazás fejlesztés területén kimagasló színvonalat képviseljünk mind egyedi, mind kész megoldásainkkal kiszolgálva ügyfeleink mobil alkalmazás készítés iránt támasztott igényeit.

 

Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)