Honlapkészítés

Eredményes, üzletszerző weboldalak fejlesztése sokéves tapasztalattal.

 

Az elképzelések és igények alapján, azokat javaslatainkkal kiegészítve megtervezzük, korszerű megoldásokkal megvalósítjuk az online jelenlétet, minden esetben szem előtt tartva az aktuális trendeket. Ahogy minden webes fejlesztés esetén, itt is nagy hangsúlyt fektetünk a tervezésre és az elkészült rendszer tesztelésére. Egy jó terv a sikeres projekt legfontosabb alapja.

 

Legyen megrendelőnk magánszemély, kis-, vagy középvállalkozás, multinacionális vállalat, vagy akár egy állami szervezet, minden szinten megoldásokat szállítunk.

 

Amennyiben szeretne egy új weboldalt, vagy a meglévő már megérett a cserére, újragondolásra, töltse ki az űrlapot, és kérje ajánlatunkat!

 

Írjon nekünk!

Név:
Telefon:
E-mail:
Tárgy:
Üzenet:

Miért legyen jelen az interneten?

A honlapkészítés fontos dolog, mindenkinek kell egy jó honlap, legyen állatorvos, építészmérnök, kertész, vagy taxis.

A minőség sokszor a weben kezdődik, tükrözi a honlap tulajdonosának stílusát, egyéniségét, a képviselt terméket, szolgáltatást..

Segíthetünk még valamiben?

Webfejlesztő és tanácsadó cégként igyekszünk Partnereinket teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Levels Média Kft.

2100 Gödöllő, Remsey körút 22.

info@legyenweben.hu

+36 20 468 7886

Mobil alkalmazás fejlesztés

A Levels MDC a Levels Média mobil fejlesztés üzletága (Levels Mobil Developer Center). Célunk, hogy a mobil alkalmazás fejlesztés területén kimagasló színvonalat képviseljünk mind egyedi, mind kész megoldásainkkal kiszolgálva ügyfeleink mobil alkalmazás készítés iránt támasztott igényeit.

 

Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)