Facebook kvíz alkalmazás és egyéb népszerű közösségi marketing eszközök

Facebook oldal, Facebook alkalmazások a közösségi marketingben

A közösségi oldalak elterjedéséből és népszerűségéből adódóan marketing szerepük is meghatározóvá vált. Nem kétséges, hogy bármely termék, vagy szolgáltatás jelentős számú célközönsége fellelhető ezen a portálon is, a Facebookon folytatott marketing tevékenység elsődleges célja, hogy ezen csoportokat elérje, megszólítsa, az érdeklődésüket felkeltse és fokozza.

 

Facebook oldal készítés

Az üzleti, céges megjelenés alappillére a rajongói oldal. A cél, hogy ezen keresztül mind szélesebb körben megismerjék a kínált termékeket szolgáltatásokat és az oldalhoz csatlakozott felhasználókon túl ismerőseikhez is eljusson az információ. Fontos, hogy ötletes kreatív bejegyzésekkel, színes, változatos tartalommakkal vonzza látogatóinkat a közösségi kommunikációnk.

 

Facebook kvíz alkalmazás és nyereményjátékok

Mitől lehet hatékonyabb a Facebook oldal? Például egy kvíz alkalmazástól.

A Facebook felhasználói szokások azt mutatják, hogy szinte mindenki szívesen vesz részt időnként nyereményjátékokban ötletes Facebook kvíz alkalmazásokon keresztül. A kvízjáték a rajongói oldalhoz kötődik, azon belül használható, növeli a rajongók számát, mivel a játék feltétele, hogy a felhasználó csatlakozzon az oldalhoz (lájkolja). Egy Facebook kvíz alkalmazás használata során a látogató pár – az oldal témájához kapcsolódó -  kérdésre válaszol, majd az eredmény oklevél formájában az üzenőfalára is felkerül, így ismerőseit barátait is buzdítja a részvételre.

A jól ismert alkalmazásokon (kvíz, tudd meg mi illik hozzád, kupon nyereményjátékok, stb.) túl természetesen egyedi ötlet alapján is készíthető Facebook alkalmazás.

 

 

Facebook kvíz alkalamzást szeretne rajongói oldalára?

Egyéb ötlete, elképzelése van Facebook oldalával, jelenlétével kapcsolatban?

 

A részletekről ezen az oldalon is tájékozódhat: Facebook alkalmazás fejlesztése,

 

vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Írjon nekünk!

Név:
Telefon:
E-mail:
Tárgy:
Üzenet:

Miért legyen jelen az interneten?

A honlapkészítés fontos dolog, mindenkinek kell egy jó honlap, legyen állatorvos, építészmérnök, kertész, vagy taxis.

A minőség sokszor a weben kezdődik, tükrözi a honlap tulajdonosának stílusát, egyéniségét, a képviselt terméket, szolgáltatást..

Segíthetünk még valamiben?

Webfejlesztő és tanácsadó cégként igyekszünk Partnereinket teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Levels Média Kft.

2100 Gödöllő, Remsey körút 22.

info@legyenweben.hu

+36 20 468 7886

Mobil alkalmazás fejlesztés

A Levels MDC a Levels Média mobil fejlesztés üzletága (Levels Mobil Developer Center). Célunk, hogy a mobil alkalmazás fejlesztés területén kimagasló színvonalat képviseljünk mind egyedi, mind kész megoldásainkkal kiszolgálva ügyfeleink mobil alkalmazás készítés iránt támasztott igényeit.

 

Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)